Canada vinder endnu en tæt kamp
by Andrew Podnieks (oversat af OC)|15 MAJ 2018

Canadas Ryan Nugent-Hopkins (#93) jubler sammen med Connor McDavid (#97) og Brayden Schenn (#10).

For anden gang på 24 timer kæmpede Canada defensivt for at holde stand på vejen til sejr. Denne gang med 3-0 over hårdtkæmpende Tyskland.

Nederlaget efterlader Tyskland på sjettepladsen, og sikrer Canada tredjepladsen i gruppe B. Canadierne skal nu møde enten Sverige eller Rusland i København.

Darcy Kuemper fik shutouten for Canada og ligner deres startende målmand for resten af turneringen.

Canada kom bragende ud med et mål efter kun 20 sekunder. Det var Connor McDavid, der stjal pucken fra Dennis Seidenberg. Pucken gik videre til Nugent-Hopkins, der fandt Brayden Schenn, der one-timede den i mål.

Først midtvejs i anden periode fik vi kampens andet mål, der også gik til canadierne. Nugent-Hopkins havde sidste stav på denne. Efter oplæg af to andre førstevalg i draften, Aaron Ekblad og Connor McDavid.

Canada fik deres tredje mål i tredje periode. Også ca. midtvejs. Tyson Jost fik en aflevering i slottet af Joel Edmundson, der havde skøjtet en halv bane for at komme tættere på mål.