McDavid med hattrick i canadisk sejr
by Andrew Podnieks (oversat af OC)|10 MAJ 2018

Canadas Connor McDavid (#97) scorer på Norges målmand Lars Haugen.

Canada smadrede Norge med 5-0 i aften i Herning. Norge er efterladt på syvendepladsen med tre point – kun foran Korea, som stadigt ikke har fået nogen sejre.

Stjernen for i aften var Connor McDavid med sine tre scoringer og elektriske fart. Han viste, hvorfor han er en af verdens allerbedste ishockeyspillere.

Kun 1:23 inde i kampen scorede han til 1-0. Han kom ind foran målet fra baglinjen og satte den i kassen.

Bo Horvat øgede til 2-0 på et flot mål i tiden 12:49, hvor han var ved at falde men kun lige akkurat nåede at få styret pucken ind i mellem Haugens benskinner.

McDavid scorede en lækkerbisken tre minutter senere, hvor hans fart blev demonstreret over for tilskuerne og de norske spillere. Han skar ind foran en norsk back og satte den sikkert ind på Lars Haugen.

Connor McDavid fik sit hattrick midtvejs inde i anden periode efter endnu et lækkert driblemål. Han scorede efter to forsøg på Haugen.

Horvat lukkede og slukkede kampen i tredje periode med målet til 5-0.