USA's offensiv for stor en mundfuld for Korea
by John Sanful (oversat af OC)|11 MAJ 2018

USA's Derek Ryan (#7) scorer på Korea-målmanden Matt Dalton.

USA kom hurtigt tilbage i kampen efter kortvarig koreansk føring. 13-1 lød de endelige cifre på til amerikanerne. Sejren efterlade USA helt i toppen af gruppe B.

Korea åbnede ballet ved Jin Hui Ahn, der sneg pucken ind over stregen på et meget langsomt trillende mål, som Scott Darling nok gerne ville have reddet.

Det var en kort glæde for koreanerne. Anders Lee udlignede på en repost. Patrick Kane udbyggede kort efter til 2-1 på et powerplay.

McAvoy, der næsten lige var fløjet ind fra Nordamerika , gjorde det til 3-1 på en one-timer – også i powerplay. McAvoy scorede endnu et mål i slutningen af perioden. Her prikkede han den nærmest bare ind i målet.

I anden periode ramte Derek Ryan plet med et skud på en to-mod-én. Coleman kunne lidt efter øge føringen med et skud, hvor han også kunne have afleveret – men valgte i stedet at tage det i egen hånd.

Patrick Kane scorede hans andet mål, og Cam Atkinson tilføjede en mere, og så stod der 8-1. Begge mål på powerplay.

Nedslagtningen fortsatte i tredje periode, da Tage Thompson lavede hans første mål, og Atkinson hans andet i kampen. Neal Pionk og Sonny Milano scorede begge deres første turneringsmål. Derek Ryan ville også lege med – med sit andet mål i opgøret.