Attendance
{{spectators === '' ? '-' : spectators}}
Tjekkiet bookede billetter til kvartfinalen
By Henrik Bauch | 29 AUG 2022
Opgøret var reelt afgjort efter de første 2. perioder, hvor Tjekkiet førte med 5-0, og sikkert kunne spille sig en tur i kvartfinalen. Begge mandskaber skiftede i øvrigt målmand inden 3. periode, hvor Tjekkiet scorede yderligere en gang, og altså samlet vandt med 6-0.

Tjekkiets vidunderbarn Adela Sapovalivova nettede endnu engang, da hun stod bag kampens første scoring. Den blot 16 årige tjekke, og turneringens yngste spiller er nu oppe på tre mål og en assist i den første tre kampe. Imponerende!
Tyskland - Tjekkiet - IIHF VM i Ishockey for kvinder 2022
29 AUG 2022
Seks forskellige spillere kom på tavlen for tjekkerne, der aldrig for alvor lukkede tyskerne ind i kampen. Skudstatistikken talte sit tydelige sprog, da den blev opgjort til 32-9 i tjekkisk favør. Tyskland evnede ikke en eneste afslutning der krævede redning fra Klara Peslarova, i hele den midterste periode

Den gamle sang om at udvisninger koster, var også i denne kamp ganske sand. Især med tyske briller. Godt nok var det ”blot” to af Tjekkiets seks scoringer der var i powerplay, men det var til gengæld de to første, og med et mellemrum på lige under fem minutter, så var tonen slået an allerede i første periode.

Tjekkerne er dermed ubesejrede og fører gruppe B, og ser aldeles skræmmende ud på alle områder af isen, og Tyskland ligger nederst med blot et point, og er i overhængende fare for at rykke ud af det bedste selskab.