Norge sender Korea mod nedrykning
by John Sanful (oversat af OC)|14 MAJ 2018

Tobias Lindström jubler over sit kampafgørende mål mod Korea.

Noge afsluttede deres VM 2018 med en tiltrængt og nødvendig 3-0-sejr over Korea for at undgå nedrykning.

Korea rykker ned i B-gruppen i 2019, et år after de rykkede op for første gang i historien. Det var ellers noget af et år for koreanerne med vinter-OL i PyeongChang og denne VM-turnering.

Koreanerne kunne have taget føringen tidligt i kampen, men målet blev underkendt på grund af målmandsinterference.

I stedet var det nordmændene, der kom bedst fra start. Et powerplaymål af Tobias Lindström, der scorede på en one-timer sat op af Mathis Olimb.

Anden periode var ikke noget at skrive om. Stillingskrig i kampen, og der var mere nerve og forsigtighed end reel drama. Dog var der stadig chancer i begge ender.

Tredje periode blev nordmændenes. Anders Bastiansen fandt Thomas Valkvae Olsen inde foran målet, der havde et tomt mål at skyde ind i med 6:55 gået af perioden.

Norge lukkede og slukkede kampen på et powerplay. Kaptajn Jonas Holos scorede målet til 3-0.